Masaže

Učinci masaže su višestruki, pomaže očuvanju zdravlja, potiče cirkulaciju, oslobađa od stresa. Masaža se uvijek izvodi u ugodnom ambijentu. Svaka tegoba ili bol se mogu riješiti masažom.

Masaža lica, vrata i dekoltea

Masažom lica poboljšavamo cirkulaciju, djelujemo na tonus kože, zaglađujemo manje bore,opuštamo duh i tijelo.

Vrijeme trajanja masaže: 15 min

 

10,00 €

Masaža stopala

Blagotvorna i ugodna masaža koja ce opustiti cijelo tijelo i vratiti mu svježinu. Napetost u gornjem dijelu tijela opuštamo upravo masažom stopala.

Vrijeme trajanja masaže: 20min

 

11,00 €

Klasična masaža leđa

Leđa su velika skupina mišića na našem tijelu koja sudjeluje u puno pokreta, ali odražava i način na koji držimo svoje tijelo. S bolovima u leđima obično dolaze i problemi poput bolova u vratu, vrtoglavice, glavobolje i trnci u rukama. Zato kod masaže leđa ne masiramo samo leđa, već i vrat i ruke.

Vrijeme trajanja masaže: 30min

 

16,00 €

Masaža cijelog tijela

Najugodnija masaža je masaža cijelog tijela. Ona traje 60 minuta i pri tome se tretira svaki dio tijela; što uključuje leđa, vrat, ruke, noge,stopala,glava. Ovo nije samo masaža cijelog tijela, već se posebno posvećuje pažnja dijelu tijela u kojem su vaši mišići najtvrđi te se razbijaju miogeloze –  takozvane točke stresa.

Vrijeme trajanja masaže: 1h

 

25,00 €

POSEBNA PONUDA

Aroma masaža

Aroma masaža predstavlja jedan od oblika aromaterapije. Bazira se isključivo na emocijama jer nas one blokiraju u svakodnevnom životu. Ona kombinira fizičke i emocionalne učinke nježne masaže s ljekovitim i psihoterapijskim značajkama esencija biljaka. Eterična ulja harmoniziraju, stimuliraju i umiruju organizam istovremeno djelujući na sve sustave i organe s narušenom ravnotežom. Isključivo se koriste organska eterična ulja, te hladno prešana bazna ulja, a to ovisi o statusu tijela, povijesti bolesti i dijagnozi.

Aroma – antistres

Antistresna masaža

Eterična ulja kombiniraju se i miješaju ovisno o stanju i potrebi svakog klijenta.

Cilj antistresne masaže je opustiti ukočenost mišića i fizički i duhovno rasteretiti osobu. Jedna je od najboljih odluka za borbu protiv stresa jer će vašem tijelu i duši unijeti vedrinu i dinamičnost uz povećan protok krvi i opuštanje mišića.

Vrijeme trajanja masaže: 60min

 

28,00 €

Aroma – antistres

Opuštajuća masaža

Eterična ulja kombiniraju se i miješaju ovisno o stanju i potrebi svakog klijenta.

Opuštajuća masaža je tehnika masažne terapije koja se fokusira na pružanje relaksacije, ublažavanje napetosti u mišićima i poboljšanje cirkulacije krvi. Primarni cilj ove tehnike je pomoći tijelu i umu lakše svladavanje svakodnevnih zadataka i odvojiti kvalitetno vrijeme za oporavak od stresa svakodnevnog života.

Vrijeme trajanja masaže: 60min

 

28,00 €

Aroma – antistres

Aroma masaža

Eterična ulja kombiniraju se i miješaju ovisno o stanju i potrebi svakog klijenta.

Svrha ove masaže je višestruka; opća stimulacija ili duboka relaksacija, blago ljekovito djelovanje (reuma, prehlade, ukočenost), jačanje imuniteta i otpornosti, uravnoteženje psihoemotivnog stanja i duboka spontana emotivna zacjeljenja.

Vrijeme trajanja masaže: 60min

 

28,00 €