O nama

POSVEĆENOST KLIJENTIMA I VRHUNSKA USLUGA

Wellness Centar Balance

Wellness Centar Balance savršeno je mjesto koje pruža svojim klijentima zadovoljstvo i bijeg od svakodnevnice. Podalje od gradske vreve, prometa i užurbanosti, okružen šumom, mirom i tišinom u Poljani Biškupečkoj, smjestio se Balance beauty & wellness centar. Balance započinje svoju priču 2021. godine. U prostoru centra, smještena su 2 radna mjesta za masažu i razne kozmetičke usluge.

Posebno je oformljen svijet finske saune koja vam donosi novu dimenziju uživanja. Prostor za opuštanje, zajedno sa saunom, postat će Vaša omiljena zdrava navika.

Naša misija temelji se na potpunoj posvećenosti klijentu, gdje vrhunskim kozmetičkim brendovima i dugogodišnjih iskustvom postižemo maksimalan rezultat. Atmosfera koja vlada centrom tjera nas da zaboravimo sve i prepustimo se istinskom uživanju.

Osoblje Balance wellness centra veseli se susretu s Vama i raduje Vašem dolasku. Zatražite svoj termin i prepustite se u ruke vrhunskih stručnjaka.

VLASNICA BALANCE BEAUTY & WELLNESS CENTRA

Janja Tkalčec

Maserka – kozmetičarka sa 27 godina iskustva na poslovima njege lice i tijela, masaže nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja Medicinske škole nastavljam školovanje u Zagrebu te stječem dodatno znanje u području kozmetike i masaže, aromamasazu i anticelulitnih programa, geliranja noktiju i šminkanja.

“Nakon 27 godina rada za drugog poslodavca,užurbanog načina života odlučila sam sebi dati priliku i otvoriti svoj mali wellness svijet kojem sam se posvetila s puno ljubavi. Ovo je jedan veliki izazov za mene. To je posao u koji neprestano ulažem i nastojim ga održavati na profesionalnom nivou s naglaskom na kvaliteti pružanja usluga.”